Saunalaken borduren

Gaat u regelmatig naar de sauna en neemt u naast een handdoek ook een saunalaken mee? Het aanbod saunalakens is beperkt en de kans bestaat dat iemand anders er met uw saunalaken vandoor gaat. Bestel daarom wuw eigen, unieke saunalaken. Een saunalaken borduren kan al vanaf € 19,95. Deze prijzen zijn zelfde lager dan normale saunalakens die in de warenhuizen te vinden zijn. Een saunalaken borduren kan met een tekst, logo, slogan, bedrijfsnaam of een ander geheel zelf te kiezen opdruk. Een combinatie is ook mogelijk. Bekijk het complete assortiment saunalaken borduren op www.prachtigkado.nl.

Bekijk hier alle saunalakens met naam en meer!

Saunalaken borduren tip:

Saunalaken bordurenOp de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren saunalakens met naam te bestellen. Het meest verkochte saunalaken is de normale saunalaken van 100×200 cm. Er zijn verschillende kleuren saunalakens leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Het meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een saunalaken met naam is al leverbaar vanaf 19,95 euro.

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom een douchelaken met naam kopen op www.prachtigkado.nl

Bekijk hier alle saunalakens met naam en meer!

Het kleinste formaat is de normale handdoek. Deze handdoeken hebben een afmeting van 50×100 cm. De handdoeken zijn leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 8,95 euro. Het is op dit formaat  mogelijk om een foto te bedrukken. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro. Een groter formaat is het bad- of douchelaken. De afmeting is 70×140 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 13,95 euro.

Naast de saunalaken met naam, zijn er nog vele andere soorten borduurwerken en cadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle soorten borduurwerken en goedkope cadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier alle saunalakens met naam en meer!

Saunalaken borduren
4.3 (85%) 4 votes

Leave a Reply

Required fields are marked*