Handdoek zware kwaliteit

Bent u opzoek naar een handdoek zware kwaliteit? U bent in een duur hotel geweest en u wilt ook van die heerlijk handdoeken thuis als u zich afdroogt na het douchen? Bestel dan een handdoek zware kwaliteit. U kunt een handdoek zware kwaliteit voorzien van een eigen opdruk. Deze opdruk kan bestaan uit een tekst, logo of een foto. Tevens kunnen er slogans of bedrijfsnamen worden gekozen. U kiest het ontwerp en de opmaak. Het zijn uw handdoeken, dus u bepaalt de wensen. Een handdoek zware kwaliteit is al leverbaar vanaf 8,95 euro. Bekijk het volledige assortiment handdoek zware kwaliteit op www.prachtigkado.nl.

Bekijk hier alle handdoeken zware kwaliteit en meer!

Handdoek zware kwaliteit tips:

Handdoek zware kwaliteitOp de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren en maten handdoeken zware kwaliteit te bestellen. Het meest verkochte handdoek zware kwaliteit is de normale handdoek van 50×100 cm. Er zijn verschillende kleuren handdoeken leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Het meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een handdoek zware kwaliteit is  leverbaar vanaf 8,95 euro. Wilt u een foto op een handdoek bedrukken? Dit kan ook. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro.

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom een handdoek zware kwaliteit op www.prachtigkado.nl

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Een groter formaat dan een handdoek is de badlaken of douchelaken. Deze handdoeken hebben een afmeting van 70×140 cm. De handdoeken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Het is op dit formaat niet mogelijk om een foto te bedrukken. Een tekst met een logo is wel mogelijk. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 13,95 euro. Een nog groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Naast de handdoek zware kwaliteit, zijn er nog vele andere soorten borduurwerken te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle soorten borduurwerken weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Handdoek zware kwaliteit
4.8 (95%) 4 votes

Leave a Reply

Required fields are marked*