Handdoek met tekst

Een handdoek met tekst borduren worden voor vele bedrijven en particulieren gedaan. Met een handdoek met tekst kunt u een slogan of evenement extra aankaarten. Een sportevenement waarbij handdoeken worden gebruikt wordt extra mooi wanneer de handdoek met tekst worden geborduurd. U kunt de handdoeken aan de bezoekers meegeven als aandenken of reclame.

Bekijk hier alle handdoeken met tekst en meer!

Handdoek met tekst, enkele leuke informatie:

Op de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren en maten handdoeken te bestellen. Het meest verkochte handdoek met tekst is de normale handdoek van 50×100 cm. Er zijn verschillende kleuren handdoeken leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Handdoek met tekstHet meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een handdoek met tekst borduren kan al vanaf 8,95 euro. Wilt u een foto op een handdoek met naam? Dit kan ook. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro.

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom het borduren van handdoeken op www.prachtigkado.nl

Een groter formaat is de badlaken of douchelaken. Deze handdoeken hebben een afmeting van 70×140 cm. De handdoeken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Het is op dit formaat niet mogelijk om een foto te bedrukken. Een tekst met een logo is wel mogelijk. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 13,95 euro. Een nog groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Naast de handdoek met tekst, zijn er nog vele andere soorten borduurwerken te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle soorten borduurwerken weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Handdoek met tekst
5 (100%) 1 vote

Leave a Reply

Required fields are marked*