Handdoek met naam

Een handdoek met naam is een leuk en origineel cadeau om te geven aan een ander of om zelf te gebruiken. De handdoeken kunnen bedrukt worden met naam of tekst. Elke handdoek kan een andere opdruk krijgen, iedereen een handdoek met zijn of haar eigen naam! Een handdoek met naam of tekst wordt verzonden binnen 1 werkdag! Een handdoek met naam is ideaal tijdens het sporten of op vakantie. U kunt met een handdoek met naam uw handdoek herkennen van de rest.

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Handdoek met naamOp de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren en maten handdoeken te bestellen. Het meest verkochte handdoek met naam is de normale handdoek van 50×100 cm. Er zijn verschillende kleuren handdoeken leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Het meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een handdoek met naam borduren kan al vanaf 8,95 euro. Wilt u een foto op een handdoek met naam? Dit kan ook. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro.

Handdoek met naam en tekst:

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom het borduren van handdoeken op www.prachtigkado.nl

Een groter formaat is de badlaken of douchelaken. Deze handdoeken hebben een afmeting van 70×140 cm. De handdoeken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Het is op dit formaat niet mogelijk om een foto te bedrukken. Een tekst met een logo is wel mogelijk. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 13,95 euro. Een nog groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Handdoek met naam
4.6 (92%) 5 votes

Leave a Reply

Required fields are marked*