Handdoek kopen

Handdoek kopenBent u van plan om een nieuwe handdoek te kopen? Of misschien wel een aantal handdoeken? Het is misschien leuker om persoonlijke handdoek te bestellen met eigen naam, logo of opdruk. Een handdoek kopen is daarom niet alleen leuker, het kan in sommige gevallen ook goedkoper zijn dan de traditionele handdoeken die in de warenhuizen liggen. Een handdoek kopen gebeurt tegenwoordig steeds meer via het internet. Het voordeel van internet is dat de winkels niet in dure (winkel)centra liggen maar meestal op industriegebieden of vanuit een achteraf gelegen pand. De voordelen daarvan vindt u terug in de prijs. Deze is in veel gevallen goedkoper dan in de ‘echte’ winkel. Een handdoek kopen doet u eenvoudig en snel bij www.prachtigkado.nl.

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Handdoek kopen?

Op de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren en maten handdoeken te bestellen. Het meest verkochte handdoek kopen is de normale handdoek van 50×100 cm. Er zijn verschillende kleuren handdoeken leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Het meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een handdoek kopen kan al vanaf 8,95 euro. Wilt u een foto op een handdoek bedrukken? Dit kan ook. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro.

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom een handdoek kopen op www.prachtigkado.nl

Een groter formaat is de badlaken of douchelaken. Deze handdoeken hebben een afmeting van 70×140 cm. De handdoeken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Het is op dit formaat niet mogelijk om een foto te bedrukken. Een tekst met een logo is wel mogelijk. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 13,95 euro. Een nog groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Naast de handdoek kopen, zijn er nog vele andere soorten borduurwerken en cadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle soorten borduurwerken en goedkope cadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Handdoek kopen
4.7 (93.33%) 3 votes

Leave a Reply

Required fields are marked*