Handdoek cadeau

Geen eens een handdoek cadeau! Een variant op de bekende reclame geef eens een blad cadeau. Een handdoek cadeau is een leuk geschenk voor de sportievere jarige, geslaagde of ander persoon die een cadeau krijgt. Een handdoek cadeau is een leuke persoonlijke attentie voor bijvoorbeeld een opening of jubileum. Op een handdoek zijn verschillende opdrukken mogelijk met verschillende kleuren garen.

Bekijk hier alle handdoeken!

Op de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren en maten handdoeken te bestellen. Het meest verkochte handdoek cadeau is de normale handdoek van 50×100 cm. Er zijn verschillende kleuren handdoeken leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Het meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een handdoek cadeau kan al vanaf 8,95 euro worden gegeven. Wilt u een foto op een handdoek bedrukken? Dit kan ook. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro.

Meer over een handdoek cadeau

Handdoek cadeauDeze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom het bedrukken van handdoeken op www.prachtigkado.nl

Een groter formaat is de badlaken of douchelaken. Deze handdoeken hebben een afmeting van 70×140 cm. De handdoeken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Het is op dit formaat niet mogelijk om een foto te bedrukken. Een tekst met een logo is wel mogelijk. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 13,95 euro. Een nog groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Naast de handdoek cadeau, zijn er nog vele andere soorten borduurwerken en cadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle soorten borduurwerken en cadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier alle handdoeken!

Handdoek cadeau
4.7 (93.33%) 3 votes

Leave a Reply

Required fields are marked*