Handdoek borduren

Er zijn diverse mogelijkheden om een handdoek borduren mogelijk te maken. Een handdoek borduren kan in verschillende kleuren handdoeken en kleuren stiksel. De handdoeken hebben een standaard formaat van 50 x 100 cm. De handdoeken zijn bij de webshop www.prachtigkado.nl leverbaar in 27 verschillende kleuren. Iedere handdoek mag een andere kleur of stiksel bevatten. De prijs zal hierdoor niet veranderen. Vele andere borduur bedrijven hebben een stijgende prijs wanneer er een andere opdruk of kleur per handdoek is bestelt. Bij www.prachtigkado.nl is de prijs inclusief alles. Er zijn dus geen instel- of opmaakkosten. Voor een compleet overzicht van alle soorten handdoeken neemt u een kijkje in de webshop.

Bekijk hier alle handdoeken!

Op de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren en maten handdoeken te bestellen. Het meest verkochte handdoek borduren Handdoek bordurenis de normale handdoek van 50×100 cm. Er zijn verschillende kleuren handdoeken leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Het meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een handdoek borduren kan al vanaf 8,95 euro. Wilt u een foto op een handdoek bedrukken? Dit kan ook. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro.

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom een handdoek borduren op www.prachtigkado.nl

Een groter formaat dan een handdoek is de badlaken of douchelaken. Deze handdoeken hebben een afmeting van 70×140 cm. De handdoeken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Het is op dit formaat niet mogelijk om een foto te bedrukken. Een tekst met een logo is wel mogelijk. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 13,95 euro. Een nog groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Naast de handdoek borduren, zijn er nog vele andere soorten borduurwerken te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle soorten borduurwerken weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier alle handdoeken!

Handdoek borduren
4.8 (95%) 4 votes

Leave a Reply

Required fields are marked*