Handdoek aanbieding

Wilt u besparen op uw handdoeken? Kies voor een handdoek aanbieding. Handdoeken zijn in vele maten, soorten en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn er handdoeken verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Een handdoek aanbieding is daarin tegen niet duur. Een handdoek aanbieding scheelt u in de kosten bij de aanschaf van handdoeken. Bekijk op www.prachtigkado.nl voor het complete aanbod rondom een handdoek aanbieding.

Bekijk hier de handdoeken met naam!

Op de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren en maten handdoeken te bestellen. Het meest verkochte handdoek aanbieding is de normale handdoek van 50×100 cm. Er zijn verschillende kleuren handdoeken leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Handdoek aanbiedingHet meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een handdoek aanbieding borduren kan al vanaf 8,95 euro. Wilt u een foto op een handdoek met naam? Dit kan ook. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro.

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom een handdoek aanbieding op www.prachtigkado.nl

Een groter formaat is de badlaken of douchelaken. Deze handdoeken hebben een afmeting van 70×140 cm. De handdoeken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Het is op dit formaat niet mogelijk om een foto te bedrukken. Een tekst met een logo is wel mogelijk. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 13,95 euro. Een nog groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Naast de handdoek aanbieding, zijn er nog vele andere soorten borduurwerken te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle soorten borduurwerken weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier de handdoeken met naam!

Handdoek aanbieding
4 (80%) 2 votes

Leave a Reply

Required fields are marked*